Door het bos de bomen zien

Executive coaching

Jij als uitgangspunt, centraal in jouw bedrijf. Dat is de bedoeling van Executive Coaching. Jij bent de verbinding tussen collega’s, medewerkers, klanten en stakeholders, gericht op het waarborgen van de continuïteit van de onderneming. In jouw positie, de top van het bedrijf, bent voor velen het aanspreekpunt, de beslisser en degene die inspireert en meedenkt over oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. Maar bij wie kun jij terecht voor inspiratie? Met wie deel jij je overdenkingen, uitdagingen en dilemma’s?

&Beter is een professionele gesprekspartner die jou helpt je krachten en energie te focussen. Door gedachten te ordenen en voorgaand gedrag te bespreken, ben je in staat om tot verfrissende ideeën en nieuwe invalshoeken te komen. &Beter is vakkundig en ervaren op het gebied van ondernemen en bedrijfsvoering. Zo kan &Beter helpen bij bijvoorbeeld de volgende zaken:

  • Je bent ondernemer geworden omdat je energie kreeg van het ondernemen. Door de groei van het bedrijf ben je genoodzaakt zaken anders te organiseren. Hoe doe je dat?
  • Je bent ooit begonnen als technisch specialist, en nu, jaren aan hard werken en vele successen later, ben je directeur. Hoe kies je de goede mensen en hoe laat je ze goede dingen doen?
  • Je wilt vernieuwen, maar waar begin je? En hoe?
  • Je voelt en weet dat zaken niet zo lopen zoals ze zouden moeten lopen. Teams werken elkaar eerder tegen, dan dat ze met elkaar werken. Hoe los je dit op?
  • Je wilt dat mensen meer regie gaan voeren over hun werk en eigenaarschap tonen, maar waar begin je?

Hoe hoger iemand de organisatieladder opklimt, hoe minder ze op hun technische vaardigheden kunnen vertrouwen. Daarnaast wordt de behoefte aan effectieve interpersoonlijke vaardigheden en emotionele intelligentie hoger. Executive Coaching heeft als doel de manager, ondernemer en/of bestuurder te helpen in het begrijpen van de ongeschreven regels over effectieve leiderschapsstijlen. Daarnaast biedt &Beter ondersteuning in het verbeteren van de stijl. &Beter helpt in het effectiever omgaan met collega’s en ondergeschikten, bazen en andere stakeholders. Dit om uiteindelijk iedereen constructief te beïnvloeden en werkzaamheden gedaan te krijgen vanuit stijlflexibiliteit.

Coaching kan de horizon van persoonlijke mogelijkheden vergroten. Leiders leren nu eenmaal door vallen en opstaan, waardoor het gedragsrepertoire kan veranderen en verbeteren.

Categorieën

Bert Hendriks MBA

Binnenwei 46 | 8409JK Hemrik

+31(0)6 517 09 770

info@enbeter.nl

enbeter.nl

Share This