Wij werken onder andere voor:

Reviews

Ik heb een een aantal gesprekken gehad over de managementuitdagingen en team-dynamieken in ons bedrijf. De gesprekken met Bert hebben me geholpen om anders te kijken en te handelen naar mijn direct reports, mijn rol in de communicatie en het effect van mijn gedrag. Het heeft me geholpen om effectiever te worden. Ik kan Bert als executive coach van harte aanbevelen.

H.D.

Managing Director

Bert heeft in het kader van een samenwerkingsprobleem een groep medewerkers gecoacht. Hij weet de juiste snaar te raken wanneer het gaat om inhoud maar zeker ook de onderlinge betrekkingen. Hij doet dit zeer objectief, met gevoel voor de mens achter het probleem. Hij geeft daarbij adviezen waar medewerkers maar ook management mee vooruit kunnen.

S. Veenstra

Regiomanager, Thuiszorg Het Friese Land

Bert is een enthousiaste man, die ons leert anders te kijken naar het managen van ons familiebedrijf. 
Bert leert ons vooruit kijken en hoe je het moet “veroorzaken”. 
Wij genieten van de “Bertjes”. 
Als u hem beter leert kennen begrijpt u wat we bedoelen
Stefan Holthausen

Algemeen directeur, Holthausen Groep

Ik heb &Beter, in de personen Bert Hendriks en Frank Sanders, gevraagd mij te adviseren over keuzes in de strategische uitdagingen van onze Energie Plus bedrijven. Uit het advies wat zij hebben uitgebracht blijkt hun ervaring, professionaliteit en deskundigheid. Ik kan &Beter van harte aanbevelen.

S. Leenders

Directeur Essent Energie Plus

‘Groei-pijntjes, mooi toch?!’, aldus Bert. Met veel enthousiasme en know-how ondersteund hij ons in de strategische uitdagen waar we op dit moment voor staan. Messcherp maar op een positieve benadering. 
Door de juiste vragen te stellen weet Bert ons te prikkelen en anders naar dingen te kijken, waardoor we betere keuzes kunnen maken. Zowel bedrijfsmatig als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 
Y. Koopman en P. Sinnige

Eigenaren, Qviv

Bert Hendriks MBA

Binnenwei 46 | 8409JK Hemrik

+31(0)6 517 09 770

info@enbeter.nl

enbeter.nl

Share This