Over Bert

Bert Hendriks startte in 1989 met werken en werd leidinggevende van één van de lastigste afdelingen van het bedrijf, gedreven door ambities. Zonder enige leidinggevende ervaring en een oneindige belastbaarheid (zo dacht hij toen, als onervaren lid van een bedrijf). Reorganiseren, automatisering invoeren, verandermanagement doorvoeren, prestatieverbetering bereiken, het bedrijf ontwikkelen, alle werkzaamheden tegelijkertijd in een bedrijf welke er feitelijk niet op zat te wachten.

Het kon allemaal tegelijk, dacht Bert. Onervarenheid, maar met mooie overtuigingen die hij door wilde zetten, met tegenwerking van ‘slechte’ managers met hun eigen belangen lieten Bert tegen een stevige muur oplopen. Op het moment zelf niet leuk, maar achteraf gezien het beste leermiddel.

Nu, 50.000 vlieguren later, weet Bert hoe je resultaten verbetert en hoe je mensen in organisaties hierin mee krijgt. Hoe je mensen in beweging brengt, hoe je energie ontluikt, zodat je samen met plezier groei en rendement realiseert.

Het enthousiasme en de leergierigheid van Bert brachten hem ertoe om in 2014 zijn Executive MBA succesvol af te ronden. Dankzij dit, in combinatie met zijn kennis op het gebied van NLP, systemisch werken in organisaties en interventiekunde, is hij als geen ander in staat om met een ander oog en zonder oordeel naar organisaties te kijken. Naar het systeem als geheel. Hierdoor doorziet Bert een organisatie snel en kan hij met mensen werken aan de onderliggende oorzaken.

Categorieën

Bert Hendriks MBA

Binnenwei 46 | 8409JK Hemrik

+31(0)6 517 09 770

info@enbeter.nl

enbeter.nl

Share This